Werk IMS Werkendam BV

Over IMS Werkendam

IMS is een toonaangevende specialist op het gebied van het spuitenwerk. IMS werkt  voor zowel interieurbouwers, meubelbouwers, keukenproducenten, jachtbouwers en ook particulieren die een hoge graad in kwaliteit en service weten te waarderen.

Spuitwerk op maat

Door middel van diverse spuittechnieken en met een brede diversiteit aan lakken en verven weet IMS  aan elk artikel of object de passende kleur en uitstraling te geven. Bij elke opdracht wordt gedetailleerd ingegaan op de wensen van de klant en biedt IMS een advies op maat inclusief een transparante weergave van de kosten. Waar gewenst worden alternatieve oplossingen aangeboden.

Kwaliteit & service

IMS is een hands-on organisatie, met een kleine overhead en een breed team vakmensen, allen met eigen kwaliteiten op het terrein van onder andere het spuiten van meubels, keukens en interieurbouw. Door onze aanpak, die is gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid, kunnen wij vergaande garanties bieden. Onze insteek is geen snelle groei, maar juist het steeds verder optimaliseren van onze bedrijfsprocessen zodat we ook in de toekomst die kwaliteit en die keuze kunnen blijven bieden die u belangrijk vindt.

Epoxy gieten
Schuren tafelblad


Benieuwd naar onze  projecten?

Neem een kijkje in onze galerij en laat je inspireren door onze fantastische projecten.